maanantai 6. toukokuuta 2013

Manumiinan kevätmuotia

Manumiina seuraa muodista kiinnostuneena monia muotiblogeja ja on harkinnut omankin blogin perustamista asian tiimoilta. Tästä nyt vähän esimakua Manumiinan kevätpukeutumisesta. Asukokonaisuus on sopivan tyylikäs mm.  mökkiolosuhteissa. Erityistä huomiota on kiinnitetty värien yhteensopivuuteen. Takki on luonnossa kirkkaamman vihreä kuin kuvassa. Puserossa on lilan sävyjä. Oransseja verrytteluhousuja piristävät raidat ja napit sivuilla. Vaaleanpunaisiin kenkiin on tullut käytössä vintageväristystä.

 
 
Kuvien huono laatu johtuu siitä, että kuvat on otettu kännykkäkameralla - ei siis kuvaajasta. Oman kamerani unohdin mökille viikonloppuna, joten eipä nyt tule blogiini muita kuvapäivityksiä vähään aikaan.
 
Varsinainen muotiblogi jää vielä harkintaan :)
 10 kommenttia:

Leila kirjoitti...

Wau!! Upeaa on sinun mökkikevätmuotisi....hiukan löysin samoja piirteitä omasta kevätmuodistani. Niin että vvoisinpa sanoa vaikka että olenpas muotitietoinen minäkin:)

Eija kirjoitti...

Yes! Ehtaa vintagea, olet hyvin muodissa mukana. Oma tyylini on kans vähän samankaltainen, joten muodikkaita ollaan :)

Saila kirjoitti...

Jestas, että onkin onnistunut kokonaisuus! Erityisesti tykkään värien yhteensopivuudesta. Myös verkkareiden vauhtiraidat tuovat omaa sähäkkyyttään tyyliisi. Toivon, että saamme nähdä pian lisää! <3

Sisko kirjoitti...

Voi! Asussa on väritystä myöten iloista kepeyttä ja huolettomuutta joka sopii erittäinkin juuri kevätmuotiin! Eivät kai nuo jalkineet ole sellaiset paljon parjatut Crocsit? Vai ovatko sellaiset valtavan suosion saavuttaneet PUUTARHAJALKINEET joita nyt on tullut kaikkiin muotitietoisiin liikkeisiin? Patina tekee niistä aivan hurmaavat, niillä on varmaankin tarina! Valtavasti on mökkiuskottavuutta tuossa asukokoneisuudessa. (olen kade! Ei ole mökkiä!)

Selma kirjoitti...

Ei mullakaan ole kuin tämä vanha mökki jossa asun kaiken aikaa, maalla tosin :) Just tuontyylistä on meikämummelinkin puutarhamuoti, vaikka en puutarhassa mitään paljo enää teekkään. :)
Jaa-a nyt jännätään minkä asun seuraavaksi esittelet ;D

Arja L kirjoitti...

Mä tykkään erityisesti noista verkkareiden vauhtiraidoista ja neppareista! Ihana kokonaisuus, joka sopii kuin nakutettu käyttötarkoitukseensa.
Toivon hartaasti että saamma pian jatkoa muotibloggauksellesi!

Maca kirjoitti...

Tästä on hyvä alkaa!Huomasin juuri, että oma puutarha/mökkimuotini on paljon tummempaa ja yksitoikkoisempaa. Olen arastellut suotta värien käytössä, mutta vihreät kengät löytyy!

Ulriikka kirjoitti...

Oi,kylläpä osaatkin tätä harmaata arkea piristää värikkäillä asusteilla.Minulla ei mökkivaatetuksesta taida löytyä yhtään uutta,kaikki on kierrätystä ja vanhaa.Oikea resupekka siellä heiluu.

Kotilaiska kirjoitti...

Mainio aloitus uudelle muotiblogillesi, jatkoa odottelen innolla. On niin mukava huomata omien asujensa olevan muodin huipulta, ainakin samanlaiset vintage sävyiset puutarhajalkineet löytyvät minunkin kenkäkaapista tai eteisen lattialla ne kyl jo taitaa olla kun kevät on jo näinkin pitkällä.

RaijaAnnikki kirjoitti...

Tää on parasta kesämuotia.