keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Askartelupajan haaste # 19

Arja L:n haaste on tällä kertaa erityisen mielenkiintoinen. Aiheena ovat televisio-ohjelmat ja Arja pyytää muistelemaan yhtä tai useampaa televisio-ohjelmaa lapsuudesta/nuoruudesta pelkästään sanoin ja/tai minkä tahansa työn muodossa.

Tosi mukavaa oli lukea Arjan omaa tarinaa rakkaimmasta televisio-ohjelmasta ja muiden haasteeseen jo osallistuneiden muistoja "menneen ajan" televisio-ohjelmista ja niiden herättämistä tunteista. Paljon tuli omia muistoja mieleen näistä ohjelmista...

Itselle nousi muistoista pinnalle The Monkees -ohjelma, jota esitettiin televisiossa 60-luvun lopulla. Musiikkia, huumoria ja ennen kaikkea söpöjä poikia, joista yksi oli ylitse muiden söpöydessään :)

YouTubesta löydin The Monkeesin kappaleet Daydream Believer ja I`m a Believer. Tutuilta kuulostivat ja kyllä niitä kuuntelee reilun 45 vuoden jälkeenkin.

Tein aiheesta ATC-kortin, jossa uusi televisio tulee taloon ja The Monkees -pojat Davy, Peter, Micky ja Michael todistavat tapahtumaa.

Televisio tuli taloon

2 kommenttia:

Maca kirjoitti...

Kiva kortti!

Arja L kirjoitti...

Kivan kortin tunnelma välittyy hienosti,tykkään!
Kertakaikkiaan ihan The Monkees oli häipynyt mielestä, mutta kun kuuntelin tuon Daydream Believer-kappaleen niin johan muistui monenmoista ohjelmasta :) Kyllähän sitä meilläkin katsottiin jo omasta vähittäismaksulla ostetusta Finluxista.
Kiitos osallistumisesta haasteeseen.