torstai 5. joulukuuta 2013

ATC-joulukalenterin 5. luukku

Tanjan (AnniTannin) kortti, olkaapa hyvät!


Saisikohan tänään tehtyä viimeiset joulukortit; tuskin, mutta ainakin puuttuvien korttien määrä vähenisi. Sen sijaan askartelumateriaalin kokonaismäärä ei tunnu millään vähenevän! Pitäisi varmaan tehdä enemmän niitä "roskiskuoria" ja kysellä, kuka haluaa. ATC-kortteihin menee kaikkea materiaalia niin vähän eikä muihin kortteihinkaan niin kovasti paljon tunnu hupenevan. Ulkopuolinen tarkkailija voisi sanoa, että jos lopettaisit uusien materiaalien ostamisen, niin ajan kanssa ongelma poistuisi. Eihän se ole ratkaisu - eihän?

3 kommenttia:

Maca kirjoitti...

Totta, kieltäytyminen ei ole ratkaisu. Jakaa tietenkin voisi.Tätä materiaalia on paljon, yksi huoneellinen.Ja huone pitäisi saada jouluksi jotenkin asuttavaksi.

Eija kirjoitti...

Sama ongelma täällä. Tavaraa on PALJON. Olen sitä antanut lasten askarteluihin, mutta eivät hekään sitä määräänsä enempää saa kulumaan. Uuden ostamisen lopettaminen..hmmm...ei ole ratkaisu ongelmaan, ei ole. Kuka sitä jaksaisi vanhoista askarrella aina vaan, en minä ainakaan :))

Susanna kirjoitti...

Askartelumateriaalin määrä on vakio, eli se ei vähene toden totta. Vaikka minäkin kauhealla "apinanraivolla" askartelen niin postista tupsahtaa ihania matskuja aina extroina ja sitten niitä ei raaski heti käyttää ;D