perjantai 30. toukokuuta 2014

Partahöylä, jollaista olen aina toivonut!

Aina ei edes itse tiedä, mitä on aina toivonut. Onneksi joku tietää!
Sähköpostiini tuli viesti:

Hei sanna

Partahöylä, jollaista olet aina toivonut!

Olet varmasti kokeillut monia erilaisia höyliä siitä lähtien, kun partasi alkoi kasvaa. Näin täydelliseen höylään et kuitenkaan vielä ole törmännyt: Hydro 5 on ominaisuuksiltaan niin edistynyt, että se mullistaa parranajon täysin - ja hoitaa samalla ihoa.

Saat Hydro5 -näytepakkauksen vain toimitusmaksun hinnalla!

Pakkaus sisältää Hydro5 -partahöylän, terät ja geelin.

Parrankasvuni on toistaiseksi rajoittunut kahteen karvaan leuassa, joiden poistosta olen selvinnyt pinseteillä. Mutta mitä mieltä olette, pitäisikö hankkia varmuuden vuoksi tämä Hydro5.  Samallahan tulisi ihokin hoidettua.  Mielelläni kuulisin kokemuksista.

4 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Haa, ei sitä koskaan tiedä, jos käy kuin Conchita Wurstille LOL!
Olen muistaakseni tilannut juuri tuon kapistuksen netti-ilmoituksen yllyttämänä (mikä on hyvin harvinaista) ja oli ainoa tuote, jonka olen palauttanut ja sain rahat takaisin. Se ajoi niin tehokkaasti, että sääret olivat verillä. Ja tämä on totta:)
Hyvää viikonloppua!

Saila kirjoitti...

Minuakin muistivat samanlaisella tarjouksella, mutta en ajatellut hyödyntää sitä, koska (luojan kiitos) partani ei ole (vielä) alkanut kasvaa :D :D :D

Eija kirjoitti...

No joo, onhan noita tarjouksia tullut jos jonkinmoisia, muttei vielä partahöylästä. Joten kokemusta ei ole ja onneksi ei minunkaan partani ole vielä alkanut kasvaa =D

*Piiku* kirjoitti...

Eipä ole täälläkään kokemuksia kertoa. Tuollaista tarjousta ei ole minulle tullutkaan, eikä kyllä olisi tarvettakaan. Eikä kyllä Viagrallekaan, jota minulle taas tasaisin välein tarjotaan :)