tiistai 10. kesäkuuta 2014

Kesäkuun ATC-korttivaihto Ullan kanssa

Tulipa tänään kivaa postia, kun sain Ulriikan (Ullan) tekemän korttisarjan


"Alkukevään ilot"

Jokaiseen korttiin liittyy tarina, mikä tekee kokonaisuudesta vielä hienomman ja hauskemman.

Suurkiitos Ulla!

Pääsiäisenä 20.4.

"Harvinaista, jo pääsiäisenä pääsimme ensikertaa käymään jäiden lähdettyä saareen mökille. Ilmakin oli aurinkoinen ja lämmin. Intoa puhkuen tutkimme, oliko talvi tehnyt tuhojaan, ei ollut. Haravointi sujui vauhdilla. Hyvä, ettei käynyt sauhu haravasta...Tuuletusta, tunteilua, siis alkukevään iloa..."

Kalevi

"Meillä on monena vuonna ollut oma kotisorsa. Olen antanut sorsaemolle nimeksi "IRENE". Pesänsä IRENE on rakentanut hyvin lähelle mökkiä, milloin mihinkin, mutta aina se ei ole paljastunut, niin hyvin on IRENE osannut salata kotipesänsä. Tietysti IRENELLÄ on myös mies "KALEVI". Kyllä on KALEVI ajanut kilpakosijat tiehensä, IRENELLÄ olisi kyllä ollut ottajia, mutta KALEVI pitää omansa. Mutta KALEVIKIN  kuten kaikki sorsauroot, jättää emon, kun pesä ja munat ovat maailmassa."

Linnun laulupuu

"Pikkulintujen seuranta ja niiden pesäpönttöjen kunnostus on meille suurta huvia. Tintit, peipot, siepot, västäräkit, mustarastaat...Mutta lokit saavat kyytiä, jos koittavat liian lähelle tulla. Lokeista ja tiiroista en pidä... enkä hanhista. Näistä pikkulinnuista on iloa alkukeväästä myöhäiseen syksyyn:"Ei kommentteja: