maanantai 7. heinäkuuta 2014

Mökkikirjan sivuja
Robin esiintyi Baltic Jazzissa lauantaina iltapäiväkonsertissa. Sopiva ajankohta lapsille ja vanhuksille! Konsertissa näytti olevan paljon muitakin isovanhempia lastenlastensa kanssa. Kovasti samantyyppiseltä "jumputukselta" minusta kaikki Robinin kappaleet kuulostivat, mutta enhän minä ole asiantuntija. Jostakin olen kyllä lukenut, että tosifanitkin fanittavat nimenomaan Robinia eikä niinkään hänen musiikkiaan. Onkohan näin? 

Minulla on herkät korvat ja olin unohtanut ottaa korvatulpat mukaan konserttiin. Kävin kysymässä SPR:n ihmisiltä, saisiko heiltä korvatulppia. Ei saanut! Niitä voi kuulema ostaa 10 euron hintaan baaritiskiltä. En ostanut. Tein paperinenäliinasta tollot korviini ja hyvin pärjäsin.

3 kommenttia:

Der Seidenspinner kirjoitti...

Namskis, mansikoita! Maistuis kyllä. En muuten ole kertaakaan vielä tänä kesänä ostanut itselleni mansikoita..olisikohan jo aika? Muutama mustikkakin on kypsynyt metsässä.
Kivat sivut olet tehnyt!

Taava kirjoitti...

Oli kiva tavata Baltic jazzeilla. Aika suolainen hinta korvatulpista, kun mielestäni ne maksavat apteekissa reilun euron pari... No, hullu ei ole se joka pyytää vaan se joka maksaa vai miten se meni...

enkulin käsityöt kirjoitti...

Meillä ei vielä Robin ole in Mimosan mielestä. Hänen idolinsa on Hevi Saurus tällä hetkellä.
Ihanaa viikkoa.