tiistai 25. marraskuuta 2014

Miljoona, miljoona ruusua...

ei nyt sentään, mutta 100 ruusua kuitenkin!


Minulla on miespuolinen ystävä, joka kylään tullessaan tuo minulle ruusuja ja niitä on aina kerralla paljon. Tälläkin kertaa 100 ruusua!

Olen joskus kuvannut kaikki eriväriset ruusut yhdessä, mutta tällä kertaa vierastohinassa kuvaaminen jäi. Jaoin ruusut maljakoihin väreittäin. Kaikkia ruusuja en edes kuvannut.Puolet ruusuista olen jo jakanut edelleen lapsilleni, sillä ruusujen tuoja kehotti  jakamaan ruusuiloa myös muille.


Vanhaan vuodatusblogiini kirjoitin vuosia sitten siitä, kun ensimmäisen kerran sain 100 ruusua. Oli lokakuu, kesämökki vasta ostettu, ystävät ensivierailulla ruusut mukanaan. Mökillä ei tietenkään ollut yhtään maljakkoa! Nyt olen varautunut. Sekä kotona että mökillä on kylläkin riittävästi maljakoita - vaikkapa suuremmallekin ruusumäärälle :)

5 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Jopas nyt jotakin!!! Tuollaista ruusuntuojaa täytyy "pitää kuin kukkaa kämmenellä" -;) Ihana tuoksu varmaankin täyttää nyt kotisi. Nuo samppanjan väriset ovat nyt suosikkejani.

Susanna kirjoitti...

OOOH Ihanaa! Voin haistaa tänne saakka ihanaisen ruusujen tuoksun ;)Ruusut on niiiin kauniita!

Saila kirjoitti...

Olisipa minullakin tuollainen ystävä! Ruusut ovat niiiiiiin upeita kukkia ettei mitään rajaa ja tuollainen määrä kerralla: mahtavaa :D

Viltsu kirjoitti...

OOOH! Mielettömän ihana tulijainen ja todellinen herrasmies! Ruusut ovat niin kauniita, olivatpa mitä väriä tahansa. Siis näitä luonnollisia värejä, ei värjättyjä.

Eija kirjoitti...

Ihana ystävä!