torstai 7. toukokuuta 2015

Kaksi uutta ATC-korttia

Nyt jotenkin tökkii. Uusia ATC-kortteja syntyy lähes pakottamalla. Ideat ovat kadoksissa. Nyt ei oikein hylsykirjatkaan kiinnosta.

 Toivottavasti on ohimenevää :)

Elämäni nuotit (var. Tiina J)

Onneni avaimet  (var. Tiina J)

Edit.

Kiitos kaikista kannustavista ja ymmärtävistä kommenteista. 

Ihanin on varmasti Jaanan mainita siitä, että  taiteilijat tarvitsevat välillä lepoa ja irtiottoa töistään. Aloin heti tuntea itseni  luovaa lepotaukoa viettäväksi taiteilijaksi :)

8 kommenttia:

alice k. kirjoitti...

Joskus on vaan pakotettava itsensä. Sellaisena päivänä teen aina jotain, vaikka se sitten oliskin pelkkää leikkausta tai tavaroiden järjestelyä. Kyllä se ilo vielä takaisin tulee!
Eikä nämä kortitkaan sieltä huonoimmasta päästä ole, hienoja molemmat!

Maca kirjoitti...

Kun on taito hyppysissä, tulee hienoa jälkeä vaikka pakottamalla!

Saila kirjoitti...

Kauniita ovat kyllä molemmat! Eipä tässä mitään hätää ole, kun ei kukaan määrää tekemään kortteja/hylsykirjoja. Ei siis ole tarvetta pakottaa itseään mihinkään <3

TiinaJ kirjoitti...

Nämä kortit ovat tosi ihanat, olisiko mahdollista saada varattua molemmat? Jos löydät minun korteistani vaihtareita? Minulla on blogissa kaksi kuvakansiota, vanhemmat ja uudemmat kortit, varauksen voi kirjoittaa suoraan kuvan kommentteihin tai sitten blogiin johonkin postaukseen.Hyvää kevätpäivän jatkoa.

Armiida kirjoitti...

Eipä uskoisi pakottamalla tehdyiksi. Kauniita ovat.

Eija kirjoitti...

Kauniita.
Ideat ovat minullakin olleet hukassa vähän aikaa, mutta joka päivä pistäydyn askartelutilassa. Siivoilen ja järjestelen tavaroita, aina joskus jokin kuva tai paperi saa sitten innostumaan. Jos mikään ei onnistu, niin teen muuta. Ajatustenkin on joskus levättävä.

RaijaAnnikki kirjoitti...

Kyllä se joskus jokaisella tökkii ja pitää ladata akkuja.Korttisi ovat kyllä tosi nätit.

Jaana H-V kirjoitti...

Kauniita ovat molemmat! Taiteilijat tarvitsevat välillä lepoa ja irtiottoa töistään. Sitten tehdään taas uudella innolla kun siltä tuntuu ;)