lauantai 26. syyskuuta 2015

Kaksi ATC-korttia

Pöydällä on monta puolivalmista korttia ja kivoja taustojakin olisi, mutta jotenkin tökkii pahasti, ei ole ideoita, miten jatkaisi. Tai oikeastaan ideoita kylläkin on päässä, mutta kyky ja taito toteuttaa niitä korteissa puuttuu.

Ylempi kortti valmistui tänään eikä siitäkään tullut ihan sellaista, mitä ajattelin, mutta kelvatkoon!

See her fly

Tämä toinen kortti on ollut valmiina jo pidempään. Kortti oli siihen asti minusta ihan ok kunnes menin leimaamaan noita mustia kukkia (mistähän syystä? No, kelvatkoon nyt sitten tämäkin!

Sateessa

7 kommenttia:

Aino kirjoitti...

Ihan sama ongelma minulla, joskus tökkii ja pahasti, sitten menee ja tekee jonkin "virheliikkeen" ja kortista tulee mitä tulee, sitten ei auta muu, kuin laittaa kortti "hautumaan" ja toivoa, että jossain vaiheessa keksisi, miten sen saisi toimivammaksi. Tässä voisi toimia, jos vaikka saisit tuosta sateenvarjosta kohoelementin, siis kolmiulotteisuutta tai jos nuo kukat todella vaivaa, niin yksi keino, mitä itse käytän tällaisissa tapauksissa on, että maalaan taustan akryyliväreillä. Ei tämä kyllä ihan kehno työ ole. :)

Maija S kirjoitti...

kiva, kun poikkesit - kiitos kommentista;)
aina se joskus välillä tökkii, mutta ei hätää, sillä kyllä se into sieltä taas kummasti palaa. ihan tuttua itse kullekin. olet tehnyt hienoja atc-kortteja - tykkään...

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeita kortteja

Minullakin on joskus synnytysvaikeuksia, mutta teen jotain muuta ja sitten tulvii uusia ideoita. Olen joutunut korjailemaan korttejani erilaisilläa mömmöilläni ja maaleilla.

Maca kirjoitti...

Tuttu tunne tämä tökkiminen. Ensin innostuu jostakin kuvasta tai pohjasta, mutta tekemisestä ei tule mitään. Ja joskus taas kaikki sujuu kuin Strömsössä.

Ansku kirjoitti...

Hienoja kortteja ja mustat kukat ovat oikien hyvät tuossa.

Jaana H-V kirjoitti...

Ihania!

Tanja kirjoitti...

Upeita kortteja ja mustat kukat sopii mainiosti minusta!