perjantai 3. kesäkuuta 2016

Iski se kalenterimania minuunkin!

Vain vajaa kaksi kuukautta sitten kirjoitin (linkki tässä), että tuskin minä ns. kalenteriskräppäyksestä innostun...

Juupa juu!

Tässä näitä sitten on:


Ensin ostin tyttärelleni Happy Plannerin. Tyttärentytär innostui kovasti kalenterista ja ostin hänelle oman. Ja pitihän sitten minunkin saada :)

Kuvassa näkyy meidän Happy Planner -kalentereiden lisäksi tyttäreni tekemä hieno pitsiliina. Hän värjäsi kippiksiltä ostetut pienet virkatut liinat mustiksi ja yhdisti ne sen jälkeen isoksi liinaksi. On upea!

Eilen aloitin kalenterini koristelun. En oikein vielä tiedä, olisiko parempi tuunata viikkoaukeama valmiiksi jo etukäteen (ainakin osittain) tai tehdä viikkoaukeama reaaliajassa.

Kalenterini alkaa 1.7. ja tämän verran tein heinäkuun ensimmäisiin päiviin pohjatyötä.


Myös ajalle 14.-17.7. on alkukoristelu tehty.


Sivuja voi koristella papereilla, teipeillä, tarroilla, leimoilla jne. Jokaiselta paperiaskartelijalta löytyy varmasti kotoa valmiiksi kaikkea käyttökelpoista. Happy Planneriin ja muihin kalentereihin on tarjolla tarrasettejä, jotka on tehty niin houkutteleviksi, että kuka niitä voi vastustaa! 

Ja nyt haluan Happy Plannerin oma reijittäjän, joka tekee 9 reikää kerrallaan. Itse tehtyjä sivuja voi sitten kiinnittää Happy Plannerin renkaisiin. Ja lisäsivujen jälkeen tarvitsen isommat renkaat, joihin sitten siirrän alkuperäiset kalenterisivut ja lisäsivut.

Ostoslista vaan kasvaa....

Kalenterimania-ryhmä on Facebookissa ja toukokuussa avautuivat Kalenterimanian omat nettisivut  www.kalenterimania.com

8 kommenttia:

Maca kirjoitti...

Toivottavasti ei iske minuun, tyttäreeni on jo iskenyt ja hän tulee viikon päästä lomalle.

Saila kirjoitti...

Hienoja kalenterisivuja :) Ja tuo pitsiliina pitsiliinoista on upea!

Jaana H-V kirjoitti...

Ihanat sivut olet tehnyt!

Eija kirjoitti...

Upeita sivuja :)
Olen harkinnut kalenterin koristelemista, minulla kun tuppaa olemaan muistilappuja tavallisen kalenterin välissä liiaksi asti. Pysyisköhän ne hallinnassa kauniin kalenterin välissä ;) Mukavaa viikonloppua!

Selma kirjoitti...

Pitsiliina näyttää todella upealta, mutta niin näyttävät kalenterisi. Saa nähdä mitä kaikkea vielä keksittekään ja tartuntavaara taitaa olla :-)
Ihanaa kesänjatkoa :-)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Nämä ovat huippuihanuuksia.

Leila kirjoitti...

Oioi kuinkahan tohtisin lurkatakkaa näitä ihanuuksia....kun koukutun helposti. Hyvää sunnuntaita ja alkuviikkoa!

Ansku kirjoitti...

Upeita, mikä kalenteri on sinun? Mulle tulee toi make everyday count. Ajattelin toistaiseksi pärjätä ilman reikäkonetta, kikkailen jotenkin. Laukun kalenterille menin kyllä Jonnalta tilaamaan, meinasin kalenteri kuljettaa töissä...ellen sitten pidä töissä eri kalenteria. Sekin näyttää olevan trendi että on monta 😊Laukuille on kyllä käyttöä kun reissaan jonkun verran työreissuja niin saa sitten kivaa iltapuuhaa hotelliin mukaan. Onneksi on hirvittävä määrä kaikkea materiaalia kotona niin ei tarvitse paljon mitään ostella, paitsi ehkä jotain pientä ...heh