torstai 18. elokuuta 2016

Päätös

Yöllä kun ei saa nukuttua, on hyvää aikaa ajatella keskeneräiset asiat valmiiksi ja tehdä päätöksiä.

Tähän asti olen julkaissut vaihdoissa saamani ATC-kortit blogissani.

Näin ei ole jatkossa.

En siis enää julkaise vaihdossa tulleita ATC-kortteja blogissani.

Tämä ei kuitenkaan koske vaihdoissa tulleita/tulevia Pocket lettereitä, hylsykirjoja ym.

Ajattelin, että teen päätökseni näkyväksi blogissani, niin kenenkään ei tarvitse itsekseen ihmetellä, miksi ei enää minun korttejani esitellä.


Ja ainahan näissä on pienellä fontilla lisäehtoja :)
Minäkin pidätän itselläni oikeuden tehdä poikkeuksia esim. julkaista blogittomien korttiaskartelijoiden  ATC-kortteja omassa blogissani.


2 kommenttia:

RaijaAnnikki kirjoitti...

Kyllähän aikaa menee jos kaikki saadut postailee ja uskon että jokainen julkaisee omat korttinsa.Mielestäni ihan hyvä päätös.Mukavaa päivää.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihan oikein on itse päättää haluaako julkaista muiden kortteja. Monikaan ei julkaise ja aivan ok.
Minun blogini olisi taas aivan kökkö ilman oikeiden taitajien ihanuuksia. Itse kun olen amatööri ja leipätyö toisaalla, joten iloitsen jokaisesta ihanuudesta todella ja haluan ne ihanuudet esille. Iso ja työläs työ on kuvata ja tehdä juttuja. Ymmärrän täysin, varsinkin jos tekee oikein usein vaihtoja. Aikaa pitäisi olla vuorokaudessa muutama tunti enemmän. Tämä on hartain toiveeni.
Siitä kivaa taas julkaista muidenkin töitä, että monet saavat uusia vaihtokavereita ja löytävät uusia seurattavia taitajien blogeja. Blogin pitäminen on oltava hauskaa ja omasta halusta ja jaksamisesta lähtevää. Ei ole kivaa stressaantua liikaa.