perjantai 30. marraskuuta 2012

Kiitokset ja arvonta

Sydämelliset kiitokset kaikille Manumiinan marraskuun enkelikalenteriin osallistuneille - ja toki osallistumisaikaa on vielä jäljellä tämä ilta!

Yllätitte minut todella positiivisesti. Erityisesti mieltäni lämmitti ja ilahdutti, että "joka päivän uskollisia" on ollut niin paljon. Jokainen kortti (tai muu työ) on ollut tärkeä ja lisännyt kalenterin arvoa.  

Koko marraskuu on kulunut vauhdilla. Jokaisen päivän aikana on pitänyt kurkata monta kertaa blogiin, onkohan taas tullut uusia enkelikortteja. Toistan itseäni, mutta pakko on todeta tässäkin yhteydessä, että kyllä enkeliaihe taipuu moneksi, kun on taitavat, kekseliäät ja luovat tekijät asialla. Itse olen tehnyt aika perinteisiä - ja vähän tylsiäkin - enkelikortteja, mutta blogivierailujeni aikana olen saanut huomata, että enkeliaiheen kanssa voi vähän irroitellakin :)

Marraskuussa 2013 sitten "tavataan" jälleen näissä merkeissä!

Ja sitten arvonnasta... Lupasin arpoa jotain enkeliaiheista osallistujien kesken. Arvontapalkinnot on hankittu, mutta arvonnan suoritan vasta matkani jälkeen. Olen nimittäin huomenna lähdössä Hampuriin katsomaan Saksan joulutoreja ja ystäviä tapaamaan. Voipi olla, että palkinnot vielä täydentyvät joulutoriostoksista...

Arvonta tapahtuu matkalta kotiuduttuani 6.12.

9 kommenttia:

Arja L kirjoitti...

Kivaa ja antoisaa reissua Hampuriin;)

Saila kirjoitti...

Kiitos sinulle enkelikalenterin järjestämisestä <3 Marraskuu on todella kulunut aivan huomaamatta. Hyvää ja turvallista matkaa <3

Manumiina kirjoitti...

Kiitos Arja!

Manumiina kirjoitti...

Kiitos Saila!

tarja.o kirjoitti...

kiitos manumiina:)) ja yllärinä tuli tuo arvontakin, en tiennyt etes moisesta:)) oikein mukavaa lomaa ja hyviä löytöjä ja ostoksia!! olen kuullutkin nuista saksan joulu toreista että ovat melkoisia aarre paikkoja!!

Leila kirjoitti...

Hyvää huomenta Sanna!
Onnea kiilukukkaron voittajalle :) Lähteepi ensi viikolla matkaan.
Kiitos kivasta enkelikalenterista johon aika monta korttia ehdinkin tehdä.
...niin ja hyvää reissua teille..

Marita kirjoitti...

Mukavaa matkaa ja kiitos enkelikalenterista! Puolen kuun jälkeen minuun iski flunssa ja askartelu jäi kokonaan. Ehkä tänä viikonloppuna saan jo kortin tehtyksi.

Anonyymi kirjoitti...

Voih! Olen katsonut TV:stä Saksan joulutori markkinoista. Ovat ihania runsaine jouluherkkuineen ja tavaroineen. Hyvää ja nautinnollista matkaa!

Leila kirjoitti...

Hyvää Itsenäisyyspäivää!!