maanantai 31. joulukuuta 2012

Kalenterin 2012 silppujaiset!

Funchis haastaa blogissaan tekemään tämän vuoden kalenterista ATC-kortteja. Mukava idea hyödyntää kalenteri ennen sen roskiin heittämistä. Ja lisäksi kalenterin silppuamisella vuoden viimeisinä päivinä on minusta jotain vertauskuvallistakin.

Itse leikkelin vuosi sitten lahjaksi saatua Ruskon seurakunnan kalenteria, jossa on kuvia Ruskon kirkosta sisältä ja ulkoa. Korteissani pyrin kuitenkin häivyttämään materiaalin kirkollisen alkuperän. Kalenteri on ainoa materiaali korteissani. 

Ajattelin kuvata kortit vasta aamulla päivänvalossa, mutta kun näin yöllä ei muutakaan puuhaa ollut, niin kuvasin kortit keinovalossa :) Tuskin korttikuvista olisi harmaan sadepäivän niukassa valossa edes yhtään sen parempia tullut. 


Olethan enkeli kaikkina päivinä! (var.)


Viisas mies


Ei pimeyden häivää (var. Ainolle)


Ihmisen odotukset (var.)


Herrojen seura


Kiitos kivasta haasteesta, Funchis!9 kommenttia:

tarja.o kirjoitti...

Hieno on ollut kalenterisi kun nuin upeita kortteja olet siitä saanut tehtyä:)

sirkkis kirjoitti...

Kaikissa kuva ja sana kohtaa, hienoja!

Ulriikka kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta Sanna!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Wau. Ihanaa Alkavaa Vuotta Sinulle

Funchis kirjoitti...

Jopas ovat upeita. Suosikkejani ovat eka ja toka. Uskomattoman kivasti olet saanut "kirkonmiehet" taipumaan korttien henkilöiksi. Mukavan runsaasti silmänruokaa jokaisessa kortissa. Onnekasta uutta vuotta sinulle. Olipa kiva, kun löysit pikkuruisen haasteeni.

Marita kirjoitti...

Todella hienot kortit! Hyvää Uutta Vuotta!

Aino kirjoitti...

Sinä et taida vaihtaa näitä? Tuo valossa ei ole pimeyden häivää on minulle läheinen ja merkityksellinen lause ja siksi se kiinnostaisi, mutta ymmärrän, jos nämä ei ole vaihdettavissa. Oikein hyvää Uutta vuotta sinulle.

Saila kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta 2013 <3

Sisko kirjoitti...

Hieno sarja!
Hyvää Uutta Vuotta!