keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Kolme enkeliaiheista ATC-korttia

Taisin enkelikalenterin loppuvaiheessa suunnitella ja ihan kirjallisesti luvatakin tekeväni paljon lisää enkeliaiheisia ATC-kortteja, joita sitten tarjoan vaihtoon. No, kolme on nyt tehtynä - itse asiassa jo viime viikolla.
Tästä on sitten hyvä jatkaa ja kasvattaa määrää!

 
Katso meitä, enkeleitä!
 
 
Taivaan enkel armoinen
 
 
Enkeleitäs lähetä turvakseni matkalle (var. Sirkkikselle)
 
Kunhan joulutohinat ovat rauhoittuneet, olen ajatellut laittaa vanhaan blogiini vuodatuksessa esille vaihtoon vapaat ATC-korttini. Tämä vaatii ensin, että otan kaikista korteista uudet kuvat, sillä vanhathan hävisivät vuodatuksen viime kesän ongelmien myötä jonnekin bittiavaruuteen tai ties minne.  Aika urakka siis edessä!
 

4 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Ihastuttavia kortteja. Jännä huomata, miten erilaisia, jopa eri tyylisiä kortteja samoista kuvista voi tulla. Hienot taustat kaikkiin olet taiteillut.

sirkkis kirjoitti...

Nyt vasta huomasin, että vaihtoon ne annat. Jos vain löydät omistani jonkun mieluisan, niin olisin ottanut 'Enkeleitä lähetä turvakseni matkalle'-kortin. Vapaista korteistani on oma bloginsa: http://vaihtopakka.blogspot.com. sinne pääsee korttipakastani linkistä. Kaikkein viimeiset eivät ole vielä siellä.

Kotilaiska kirjoitti...

Suloisia enkelikortteja, tekevät hyvää , värit varsinkin hellivät ja rauhoittavat

Saila kirjoitti...

Ihania kortteja!