torstai 17. tammikuuta 2013

Kotilaiskan kierrätyshaaste 1/13 Taas on tammikuu!

Kotilaiskalla ja minulla oli samansuuntaiset ajatukset tälle vuodelle eli meillä kummallakin on runon ja ATC-kortin yhdistelmähaaste. 

Mikäs sen mukavampaa! Pääasia on, että ATC-kortteja tehdään ja runoja luetaan :)

Kotilaiskan tammikuun runosta minua inspiroi ATC-kortin tekemiseen kohta:

"Suurin pehmein hiutalein
taivas lunta heittää."
 
 
Yksinäinen pupu
 
Kortti jää itselle täydentämään pupukorttieni kokoelmaa. Tässä voin vielä kertoa kertauksen vuoksi, että blogini nimi tuli aikoinaan Sara-tyttären Manu- ja Miina-pupujen mukaan. 

6 kommenttia:

Kotilaiska kirjoitti...

Ihana! Olet tehnyt kortin mun lemppari mainoksesta ja viel kaikkein mieluisimmasta kohdasta, nuo hiutaleet ja lumimyräkkäkin ovat kauniita, tykkään. Kiitos osallistumisestasi ja onnea arvontaan!

Manumiina kirjoitti...

Minulla on ollut pitkään tuo mainos jemmassa, mutta en ole aiemmin raaskinut käyttää sitä. Nyt oli juuri sopiva hetki :) Ja vielä jäi myöhempäänkin käyttöön...

tarja.o kirjoitti...

hieno kortti kauniilla väreillä:)

Kotilaiska kirjoitti...

Saa käyttää niiden ystävänpäivä ATC korttien tekoon kaikkee paperimateriaalii tai muutakin jos on kevyttä ja onhan tollanen vanha matsku jo luokiteltava kierrätysmatskuks, mä vaan taas intoonuin niin että ohjeet on mitä sattuu, kiva että tuut mukaan ja HUOM! viel ei oo ilmottautunu ku 6 joten osallistujat määrää korttien määrän mut enempää ei voi ottaa ku 10 mukaan ku sit se kuori painaa liikaa mut vähempi on aina mahdollista.Ja nyt voi jo sitten alkaa tehdä kortteja niille jotka on ilmottautuneet, nimethän om postauksen lopussa jonne sinutkin nyt lisään

Maca kirjoitti...

Nätti kun mikä!

Marita kirjoitti...

Aivan ihana!