perjantai 22. helmikuuta 2013

Joulukortit 2013 / Helmikuu

Nyt on sitten helmikuun joulukorttisatsi tehtynä!

Tein servettikortteja Eijan blogissaan antamien ohjeiden pohjalta. Niin ovat hyvät ja seikkaperäiset ohjeet kuvineen, että minäkin onnistuin. Eija antoi myös vinkin, mistä tarrakalvoa voi hankkia. Tarrakalvoa käyttäen tulee varmasti tehtyä lisääkin servettikortteja, ehkä seuraavaksi pääsiäiskortteja...

Toiset kiitokset annan Selmalle, jonka tammikuun joulukorteista sain idean käyttää korteissa kukkia ja lehtiä. Toivottavasti Selma tai muut eivät pidä minua ihan hirveänä ideavarkaana :)


9 kommenttia:

maija kirjoitti...

kiva, kun poikkesit;) olet tehnyt hienot Joulukortit helmikuulle. minulla on kaikki vielä tekemättä, joten pian on tartuttava hommaan...
hauskaa viikonloppua!

Saila kirjoitti...

Ihania kortteja! Tuo servettien käyttäminen on mainio idea :)

Arja L kirjoitti...

Iloisia ja suloisia joulukortteja olet tehnyt helmikuulle.
Omani ovat vähän vaiheessa kun on ollut jonkin verran tilaustöitä,joihin on aikaa vierähtänyt. Mutta vielä on helmikuuta jäljellä!!!
Kiva kun olet mukana joulukorttien tekemisessä kuukausittain.

Selma kirjoitti...

Onpas mallevia pupuja näissä joulukorteissasi ja niin mukavia kortteja kokonaisuudessaan. Ihan huoletta voit laittaa kukkia kortteihisi, ei se minun yksinoikeus ole.Jouluksihan hankitaan muutekin kukkia ja viedään kukkia ystäville, joten miks ei korttiinkin voi laittaa kukkia. Minunkin kortit alkavat olla valmiita, pitääpä kuvata niitä, kun on päivänvaloa tarpeeksi.

Muuten siitä digikuvasta, aikaa menee mulla ainakin. Tunti ei riitä, jos ei ole yhdistettävät kuvat valmiina koneella. Ja sittenkin kun vähän töpeksii, eikä ole muistanut tallettaa siihen mennnessä valmistunutta raakiletta, joutuu aloittamaan taas alusta. Mutta kiehtovaa se on, vaikka en osaa täydellisesti käyttääkään juvaohjelmaani. Senkin opetteluun pitää satsata aikaa ja sitten tuo oman pään muisti, kun kauemmin pitää väliä, unohtuu ne kuvaohjelman hienoudet. Mutta kannustan sinua kovasti yrittämään ja siihenkin jää koukkuun ..... :)

Eija kirjoitti...

Ihania nallekortteja! Servettitekniikka on minunkin mielestä mainio juttu. Kiva, kun ohjeestani oli hyötyä. Omat joulukortit ovat valmiina ja odottavat kuvausta. Hyvää viikonloppua sinulle!

tarja.o kirjoitti...

ihania nalle kortteja, ei yhtään pöömin näköisiä:)

tarja.o kirjoitti...

...niin ja pupuja!

Sisko kirjoitti...

Ihania kortteja olet tehnyt!! Hienot väriyhdistelmät! Ja kuten useasti jo sanottu söpöjä eläimiä!

enkulin käsityöt kirjoitti...

IIIK miten ihania. Kiitos atc-vaihdosta. Oma kirjeeni lähtee huomenna. Olen ollut todella kiireinen viimeviikolla. Ihania ovat saapuneet korttisi ja matskut. KIIITOOOS