torstai 21. helmikuuta 2013

Kotilaiskan kierrätyshaaste 2/13 Heleää helmikuuta

Kesäisistä tunnelmista takaisin talveen ja Kotilaiskan helmikuun runohaasteeseen.

Aaro Hellaakosken Helmikuu-runossa puhutaan mm. laajasta hankivaipasta ja kirpelöivästä pakkasesta. Näinhän se helmikuussa on; tänäkin aamuna pakkasta oli 16 astetta.

ATC-korttini tein kuitenkin runon ensimmäisistä säkeistä:

"Metsätieltä soivat kulkuset
mukanansa muistot entiset."
 
Metsätiellä
 
Kortissa pitää myös olla jotakin kaksi kappaletta. Minulla ne ovat alareunan kaksi kiekuraa.
 
Kortin alareunaan minun piti tehdä hieno suolakokeilu talouspaperista revittyjen suikaleiden päälle. Kaapista löytyi vain ruususuolaa, joka on punertavaa eikä sopinut tähän tarkoitukseen.  Lopulta löysin karkeaa merisuolaa. Yritin murskata sitä pienemmäksi ja liimata sitten erikeeperillä ikäänkuin kimaltelevaksi lumeksi. Ei oikein onnistunut! Pitääkö tässä nyt ostaa tavallista ruokasuolaa ihan korttiaskartelua varten:)


4 kommenttia:

Kotilaiska kirjoitti...

Täydellisen hurmaava kortti ja nimi osuu ihan nappiin ja vaikkei se "suolalumi" kimmelläkkään niin silti hieno kokeilu ja onnistunut lopputulos, ei se normi suolakaan muistaakseni kimmellä mut osta hopeakimalleliimaa siitä saa sopivaa kimalletta hangelle tai sit tota sinistä jota mun yhes kortis on ja sit siinä valkosessa samettijauheessa on kimalletta.Kiitos osallistumisestasi ja onnea arvontaan!
Muuten se pariskunta josta tein sun runoos kortin oli varmaan sulta saatu, se on pyöriny jo pitkään mun tarpeistossani enkä ennen oo raskinnu sitä käyttää, enkä nytkään käyttäny ku skannasin ja pienensin sitä pikkasen että sain ATC kokoon

Maca kirjoitti...

Ei paha, ei paha. Hyvännäköinen ihan noinkin.

Manumiina kirjoitti...

Juu, juu, kotona on kyllä hopeakimalleliimaa ja sinistäkin löytyy sekä samettijauhetta ja jotain valkoista pastaa... Mutta kokeiluhalu iski ja kun ajattelin, että kierrätyshaasteessa pitää jotain kierrättää :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oi miten kivoja nämä Kotilaiskan haasteet.