torstai 11. heinäkuuta 2013

Manumiina kynttiläkaupassa

Pari viikkoa sitten olin käymässä tyttärieni kanssa Fiskarsin ruukkikylässä. Sanoin tyttärilleni, että äiti haluaa ehdottomasti käydä ensin Desicon myymälässä ja sen jälkeen muun ohjelman suhteen ei ole erityistoivomuksia. Edellisellä reissulla käynti kynttiläkaupassa jäi viimeiseksi ja liike oli jo suljettu, kun olimme oven takana. Harmitti.

Täytyy myöntää, että hullaannuin, kun näin nämä kynttilämäärät ihanissa väreissään!


 
En yleensä ole erityisesti tuoksukynttilöiden ystävä, mutta mansikka- ja syreenikynttilöiden tuoksu oli niin kesäisen ihana, että olihan ne ostettava. Ja mansikkakynttilän polttaminen mansikkaviiniä juodessa kesäillan hämärtyessä ei ole lainkaan paha yhdistelmä.
 
Mukaan lähti kynttilöitä myös syksyn pimeitä iltoja ajattelen eikä jouluunkaan niin kovin paljon aikaa enää ole, joten hyvä varautua myös kynttilöiden osalta :)
  

9 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Siis onko tuo kynttilätaivas?

Funchis kirjoitti...

Jo pelkistä kuvista hullaantuu täällä katselija, saatikka, jos näkisi nuo aitoina. Niin se on, että iso määrä mitä vain on aina niin upeaa, mutta kun laittaa ne kaksi pitkää kynttilää kynttilänjalkoihin pöydälle, upeus pienenee ihan ihmeesti. Vaikka onhan ne kaksikin kauniita, pienemmin vain.

Arja L kirjoitti...

Oijjoi!!! Tuo runsaus ja värien harmonia ovat ihan hengästyttävän kauniita tällaisen kynttilöiden suurkuluttajan silmissä.Tuoksuvien kanssa olen itsekin varovainen.
Tykkään laittaa 5-haaraiseen kynttelikköön kaikki kynttilät erivärisiä, kunhan sointuvat yhteen.
Kohta alkaakin illat pimetä ja kynttilöiden kausi alkaa!

Eija kirjoitti...

Ihanaa väriterapiaa! Minulla on tulossa retki Fiskarssiin elokuussa, menemme paikallisten maa- ja kotitalousnaisten kanssa perinteisellä syysretkellä. Tuolla on päästävä käymään. Voi, joko sinä joulusta muistutat ja kesä on parhaimmillaan :) Mukavia kynttiläiltoja sinulle!

Saila kirjoitti...

Mahtavia kuvia!

Maca kirjoitti...

Kyllä tuo varmaan on kynttilätaivas.

Vilimarika kirjoitti...

Karkkikauppa! :) Kauniita värejä ja tuoksun melkein voin tuntea nenässä.

Ulriikka kirjoitti...

Voi,että.Jäikö sinne yhtään jäljiltäsi? Kyllä vähän kateuksissani katselen,kun minäkin noita kynttilöitä tuppaan polttamaan oikein urakalla.

Selma kirjoitti...

Jestas kuinka hurmaava kynttilöiden paljous :)