keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Inspiration haastaa 2

Vielä tähän haasteeseen ehdin osallistua ennen matkaa!

Siis mustia ja valkoisia kortteja kirjaimilla D ja E.

  Duas (=kaksi, kaksin), vaihdettu

Eros

On muuten kummaa, että on loppujen lopuksi monenlaista mustaa ja monenlaista valkoista. Esimerkiksi ylemmässä kortissa mies- ja naishahmojen tausta näytti erikseen katsottuna valkoiselta, mutta kun liimasin kuvan mustavalkoiseen taustaa, niin valkoinen ei näyttänyt enää niin valkoiselta. Kyllähän me puhummekin puhtaan valkoisesta, maalarinvalkoisesta, luonnonvalkoisesta jne. On myös yön mustaa, pikimustaa, mattamustaa - nämä tulivat nyt heti mieleen.

2 kommenttia:

Vilimarika kirjoitti...

Kiva, että aikaa riitti vielä näihinkin. Ja hyvää matkaa vielä kerran!

Totta, että eri sävyjä on paljon. En edes tiedä kaikkia eri nimiä, mitä niitä onkaan. On oltava tarkka talomaaleissa ja muissa tärkeissä kohteissa. tästä syystä myös mainitsin haasteessani, että valkoinen on valkoinen, eikä seepia tai harmaa, sillä toiset ajattelevat mustavalkoisen harmaamustana tai seepiana. tulkinnassakin omansa. :)

Kauniit, tyylikkäät kortit teit. Mielikuvitusta käytetty ja kekseliäisyyttä kivasti nimissä. Ylemmässä kortissa voin aistia kujeilun, ujouden ja nuoren lemmen. Eros on jotenkin erityisen kaunis kortti. Hetken päästä kenties tuosta edellisestä hetkestä. ;)

Marita kirjoitti...

Aivan ihanat kortit!