torstai 21. elokuuta 2014

Putkiremontti

Elämä putkiremontin keskellä ei ole ihan parasta mahdollista. Ja pahin aika on vasta edessä. Olen yrittänyt olla evakossa mökillä, mutta kun niitä hoidettavia kaupunkiasioita on, niin välillä pitää olla kotonakin.Eilen lähdin jo aamusta tyttäreni luokse ja palasin kotiin vasta illalla, koska koko päivän oli vesi poikki ja viemäreitä ei saanut käyttää.  Illalla  vettä tuli ja vessaa sai käytää, mutta alakerran teknisiin tiloihin oli jätetty joku "helvetinkone" päälle, joka piti koko yön sellaista ääntä,  joka lähinnä muistutti porakoneen ääntä kiviseinää porattaessa. Tätä kun koko yön kuuntelee, niin ei ehkä ole aamusta ihan parhaalla tuulella :(Päiväaikaisen työn äänet kyllä ymmärrän, mutta en tätä öistä meteliä, josta ei edes ilmoitettu etukäteen.

Marraskuun loppuun mennessä pitäisi olla valmista. Huh, huh - voi tässä vielä pinna kiristyä, siis entisestään.

Uusia askarteluja ja blogin päivityksiä tulee jatkossa putkiremontin ehdoilla!

5 kommenttia:

Maca kirjoitti...

Kiusallista. Tyttären talossa on myös menossa remontti ja hän on ravintolassa töissä. Tulee usein vasta aamupuolella yötä kotiin ja 7 alkavat työmiehet omat puuhansa. Hän on kohta hermoromahduksen partaalla. Kerrostalossa kun vielä kaikki kuuluu.

Saila kirjoitti...

Voi vaan kuvitella... :( Tsemppiä!

Silkku kirjoitti...

Tiedän tunteen, meillä oli käyttövesiputkiremontti pari kesää sitten, laitettiin kyllä muutakin sähköhommia siinä samalla. mulla meni sillon loma ihan siihen, että aamulla sai lähteä karkuun äijiä kun tuppasivat jo 8 aikaan aamulla kolisteleen, olen siis hengessä mukana, ei ole kivaa ei. Kyllä pitää ilmoittaa etukäteen, jos joku kone huristaa koko yön, ihan voit sanoo siitä, meillä ei koskaan ollut yöllä mitään meteliä. Koitahan jaksaa:)

*Piiku* kirjoitti...

Tsemppiä remontin keskelle!! Mulla on sulle toivottavasti kivaa tiedossa syksyn mittaan, laitan sähköpostia asiasta :)

Ulriikka kirjoitti...

Kumpa piisaisi mökki-ilmoja,että pääsisitte karkuun.Kyllä huomaa,miten kaipaa vettä ja vessaa,kun niitä ei ole! tsemppiä!