perjantai 16. tammikuuta 2015

ATC-tuplavaihto # 1 /2015 / Omat kortit

Otsikosta huolimatta tämän postauksen varsinainen tarkoitus on nurista!

Postiluukulla melkein päivystin, kun odotin saavani jo tänään tuplavaihdon 1. osan kortit, kun kerran olin laittanut kuoreen 1. luokan postimerkin.

Turhaan odotin; ei tullut postia :(

Tämä vahvisti aikaisempaa käsitystäni siitä, että jos haluat kirjeesi perille seuraavana päivänä, niin käytä Helposti-kuorta (kakkosluokka), niin takuuvarmasti on perillä seuraavana päivänä. 
Ykkösluokan kirje tulee sitten kun tulee. 

Jotta olisi jotain kuvitusta tässäkin postauksessa, niin laitan tähän tuplavaihtoon tekemäni kortit, joista ainakin toinen on ollut perillä jo tänään.

Miksi noin totisena?

No, ei ihme, jos tässä totisia ollaan.

Kuvauksen jälkeen huomasin, että tytön kaulakorusta puuttuu yksi helmi. Takaisinliimaamisen jälkeen olin liian laiska ottamaan uutta kuvaa. Enkuli on kuitenkin saanut kortin, jossa kaikki helmet ovat paikallaan.

Edes pikku hymy, kiitos


Toivottavasti jo maanantaina hymyilyttää,  ja posti on tuonut minun kaipaamani kirjeen :)5 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Kiitos osallistumisesta! :)
Arvasin, kun kuoret eilen jätin postin huomaan, että eivät kulje kaikki 1. lk:n merkillä varustetut luvattua vauhtia. Arvaus oli sinänsä helppo, koska tuohan on ollut Itellan käytäntö koko 1. ja 2. -hömpötyksen ajan, ikävä kyllä :( Toivottavasti maanantaina postiluukku kolahtaisi :)

RaijaAnnikki kirjoitti...

Kiitos.Minä sain tänään jo tuon toisen ihanuude,saat minulta ison hymyn sillä tämä on niin kaunis kortti.Kuvailen kun on valoa enenpi.Hyvää viikonloppua.

Armiida kirjoitti...

Kauniit kortit teit. Minulle posti toi 1-merkin kuoren kyllä perjantaina, mutta matkakaan ei ollut kovin pitkä, oisko sitten asiaan vaikuttanut.

Maca kirjoitti...

Kyllä se totiseksi vetää kenet tahansa, kun puuttuu helmiä ja kirjeet ei kulje...Mukavat kortit.

Tanja kirjoitti...

Viiden kortin vaihto sopii oikein hyvin. Laita meiliä asiantiimoilta minulle annitanninelamaa@gmail.com