tiistai 6. tammikuuta 2015

Nyt ihan uusia ATC-kortteja

Keskeneräiset on tehty valmiiksi, joten nyt ihan uusia ATC-kortteja. 

Tämä onnen hetki  (var. Macalle)

Siivet ovat kasvaneet  (var. Eveliinalle)

Kukkahattutäti lapsena  (vaihdettu)

Itse asiassa minun pitäisi siivota askartelutavaroitani. Tarkennettuna olen jo siivonnut viikon verran. Yritän mm. lajitella kuvia aiheittain ja papereita väreittäin. Sitten kesken homman alan kuitenkin sommitella kuvista ja paperinpalasista uuden kortin aihioita. Ja homma karkaa kokonaan käsistä ja alankin askarrella ja siivous keskeytyy - taas :)

8 kommenttia:

Maca kirjoitti...

No kyllä nyt käy katteeks, tuo alempi postaus. Ja uudet kortitkin ovat ihastuttavia,tekisi mieli varata ensimmäinen. Taidan varata, pane jemmaan.

Irja kirjoitti...

Kauniita kortteja.. ja nätti blogi muutenkin;)

RaijaAnnikki kirjoitti...

Tiedätkö, juuri siivosin matskujani.Voi mitä kaikkea.Pöly vain lenteli ja minä aivastelin.Sinä olet ahkera kortteilija ja niin kauniita taas kaikki.

Eveliina kirjoitti...

Ihania kortteja! <3

Olisiko mahdollista tehdä vaihto useamman kortin sarjasta? Mikäli ovat vapaina vielä, vaihtaisin mielelläni kortit "sitten kun kevät koittaa" ja "siipeni ovat kasvaneet". Myös Uuden Vuoden kortteihin tykästyin tosi paljon ja voisin vaihtaa koko sarjan jos vapaita? :)

Manumiina kirjoitti...

Hei Eveliina! En tiedä, miten saan sinut yhteyttä, joten vastaan tähän. En pääse katsomaan blogger-profiilisia, on ilm. suojattu?
Voin varata sinulle toivomasi kortit.

Eveliina kirjoitti...

Kiitos Manumiina! :)

Kävin vaihtamassa blogini asetuksia, mailiosoite pitäisi nyt tulla näkyviin. :)

Viltsu kirjoitti...

Nuo taustapaperisi ovat kyllä upeita! Ei sillä mun omalla V(g)elli platella ja öljyväreillä ihan tollasta namua saa aikaan. Jotain kuiteskii.
Hih, nyt tiedän, miltä kukkahattutät näytti pienenä. :D
Hurmaavat kortit

Jaana H-V kirjoitti...

Kauniita kortteja kaikki!
Minulle kävi juuri noin kuin sinullekin Manumiina...etsin siivouksen jäljiltä tavaroitani ja järjestelin samalla papereitani väreittäin ja kuinka ollakkaan siinä ihan huomaamattani syntyi kaksi atc korttia...ja paperit vielä etsii paikkaansa värikasoihin :)