perjantai 17. huhtikuuta 2015

Minun hylsykirjani Ulriikalle

Toinen tämän viikon hylsykirjoista lähti Ulriikalle ja perillä on jo sekin.

"Life is Sweet."
















Myös tämä kirjanen koostuu  viidestä hylsystä, joiden sisällä on tagit. Lisäksi on erilliset kansilehdet paksusta pahvista.






Uuna kyseli, miten teen reiät. Teen ne ikivanhalla reijittäjällä. Se on palvellut uskollisesti ainakin 40 vuotta. Tuskin nykyisin enää vastaavia tehdään.

Edit.
Eija kysyi kommentissa hylsyjen lytistämisestä. Ruokaveistä apuna käyttäen olen tehnyt taitokset ja sitten niitä hylsyjä on ollut kirjapinojen alla litistymässä. Aina en edes muista, mihin niitä olen laittanut.
Tänään kokeilin litistämistä niin, että veivasin hylsyjä ikään kuin mankelissa Big Shotilla. Aika litteitä tuli! 

8 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Voi, kuinka kaunis ja suloinen kirja.
Millä tekniikalla oikein taitat tuon hylsyn, kun se näyttää niin litteältä. Omani ovat aina niin pulleita, ettei kirjaseen mahdu kuin pari hylsyä.

Saila kirjoitti...

Todella suloinen!

Uuna kirjoitti...

Oletpa ollut ahkera: toinen kaunis hylsykirja!!
Kiitos reijittäjätiedosta. Yritin porakonettakin, mutta sekään ei tehnyt kaunista reikää. Rengas on muutekin vaikea pujottaa, saati sitten jos reikä on epämääräinen.
Menenkin katsomaan youtubeen...

Eija kirjoitti...

Kiitos neuvosta, huomenna litataan hylsyjä big shotissa :))
Kurkkasin niitä viedoitakin ja kauniita tekevätkin. Ei kuin harjoittelemaan, kuinkahan sitä malttaa nukkuakaan ensi yönä.

RaijaAnnikki kirjoitti...

Tämäkin on tosi kaunis.

Marita kirjoitti...

Upeita hylsykirjoja olet tehnyt.

Tiina Jukonen kirjoitti...

Tosi ihania :) Minäkin olen kokeillut litistämistä big shotilla ja aika littanaa jälkeä tulee. Teen itsekin tuollaisen kirjan, kunhan saan hylsyjä kerätyksi...

Armiida kirjoitti...

Oi, kuinka suloinen ja kaunis, ihana väritykseltään on tämä sinun tekemäsi hylsykirja.
Kyllä kai se pitää itsekin innostua, olenkin jo pari hylsyä sivuun laittanut kaiken varalta.
Ehkäpä sitten toukokuun puolella...