torstai 16. marraskuuta 2017

Joulukortteja

Edit.

Reilu viikko on nyt mennyt eikä yhtään korttia ole ostettu :C
Hintana on 3 euroa per kortti. On kai liikaa?
Toisaalta kirppis on varmasti lähtökohtaisesti väärä paikka yrittää myydä kortteja.
Vein mm. nämä kortit myyntiin kirppispaikalleni. Aika epäilevä olen kylläkin sen suhteen, meneekö yhtään korttia kaupaksi. 

Se hyvä puoli asiassa sitten kuitenkin on, että tänä vuonna joulukortit ovat ajoissa valmiina.
11 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Oi, miten ihania kortteja. Varmasti löytyy ostajia.
Hyvää Isänpäivän viikonloppua!

Eija kirjoitti...

Ihania, minä vasta suunnittelen korttien tekemistä. Toivotaan kaupan käyvän 😊

Silkku kirjoitti...

Oi miten upeita kortteja ja kyllä näkee, että niihin on nähty vaivaa:) Toivotaan että menee kaupaksi:)

Repolainen kirjoitti...

Todella taidolla ja tunteella tehtyjä kortteja lukuisine yksityiskohtineen ja ihana värimaailma kaikissa. 2.ja 3. "keiju/enkeli" kortit jotenkin aivan ihania..... niissä on kuin ATC keskellä korttia, tyylikästä!
Ihme on jos ei kauppa käy!!

Saila kirjoitti...

Hinta ei ainakaan liian korkea ole, mutta jostakin syystä kirppis ei ole hyvä paikka myydä kortteja. Joskus vuosia sitten joulun alla itsekin vein korttejani kirppikselle eikä ensimmäistäkään mennyt kaupaksi. Toki niitä oli katseltu ja pyöritelty, mutta oliko syynä ollut vain uteliaisuus ja se "klassinen": tällaisenhan-voisin-tehdä-itsekin-eikä-maksaisi-suunnilleen-mitään -"viisaus" :D Siispä älä välitä vaan ota kauniit korttisi pois kirppikseltä "ryvettymästä" <3

Päden paja kirjoitti...

Tuntuu että noilla kirppareilla kaikki pitäisi myydä lähes ilmaiseksi..eikä käsityötä niin arvosteta. Ehkä jossain joulumarkkinoilla nuo menisi hyvin kaupaksi.. Ovat kyllä niin kauniita!!♥ Mukavaa viikon jatkoa:)

RaijaAnnikki kirjoitti...

Ihanan kauniita on korttisi.Mitä lie ihmiset ajattelee..kaikki pitäisi saada melkein ilmaiseksi.Vain se joka itsekkin askartelee tietää miten paljon niihin on aikaa mennyt.

Väylän Tyär kirjoitti...

Todella kauniita käsintehtyjä kortteja. Tykkään! Mutta kyllä se valitettavasti näin on, että Suomessa ei vielä tarpeeksi käsityötä arvosteta. Ehkä vielä joskus..?

https://vaylantyar.blogspot.fi

Irja Viirret kirjoitti...

Ihanat joulukortit! itse olen joskus ostanut askarreltuja, vaikka itsekin joskus jotakin teen. Ihan ilmaiseksi näitä ei kyllä kannata myydä. Joskus tehnyt tonttuja ja asetelmia, niin olen törmännyt samaan, eli siihen ettei saisi maksaa juuri mtn. Olen sitten lahjoitellut, ennen kelpasi kaikki, ei ehtinyt edes tehdä niin paljon kun olisi ostettu.

Armiida kirjoitti...

Todella kauniita kortteja olet tehnyt. Kirppis voi olla väärä myyntipaikka käsintehdyille korteille, siellä kun mikään ei saa maksaa mitään.

Sari K kirjoitti...

Ihania ja taidokkaasti tehtyjä kortteja. Eikä tosiaan ole hinta liikaa, näin kauniista töistä. Kuten Anemone kirjoitti, kirpparilla ei mikään saisi maksaa mitään... Itse olen ekaa kertaa menossa kortteineni joulumyyjäisiin -saas nähdä onko ostajia.