maanantai 22. huhtikuuta 2013

Pöydänsiivouskortteja / 1. satsi

Pari päivää sitten aloin katsella askartelupöytääni "sillä silmällä". Pöydälle oli kerääntynyt niin paljon kaikkea materiaalia, ettei paljasta pöytätilaa ollut juurikaan näkyvissä. Olen nostanut varastoistani aina vaan uutta tavaraa pöydälle korjaamatta välillä vanhaa pois. Siivoaminen ja järjestäminen ei kovasti innostanut, mutta jotain tarttis tehdä!

Sain siinä sitten idean tehdä ATC-kortteja vain siitä materiaalista, mitä pöydältä löytyy. Ja voin vakuuttaa, että materiaalia on riittävästi!

Innostuin kovasti ja tämä ensimmäinen erä kortteja syntyi melkein hetkessä. Nyt on jo toinenkin satsi odottamassa kuvaamista. Pöytätilaa on tullut jo mukavasti näkyviin. Jospa vielä tekisi kolmannen satsin...

Ensimmäinen erä ns. pöydänsiivouskortteja:
 

Nuoruuden kevät (var. Sailalle)
 
Oi Pariisi! (var. Enkulille)
 
Impi-tädin synttäreillä
 
Kun perhoset heräävät (var. Macalle)
 
Yhteinen mietintähetki (var. Enkulille)
 
 
 

5 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Ihania materiaaleja sinulla pöydälläsi, kun näin kauniita kortteja syntyy.
Joskus olen itsekkin päättänyt tehdä pöydältä löytyvistä tarvikkeista valmista. Useinmiten se jää vain yritykseksi, aina tulee otettua uutta ja kaaos vain pahenee. Minulla ei toimi kuin siivous ja alusta aloittaminen :) Keskeneräisiä kortteja pyörii useampikin pöydällä pusseissaan, ne saan yleensä jossain vaiheessa valmiiksi.
Mukavaa kortteilua sinulle!

Saila kirjoitti...

Hienoja ovat, samoin kuin nuo 2. eränkin kortit :) Saisinko tästä ensimmäisen eli Nuoruuden kevät sekä toisesta tuon Puumanainen 2/2 vaihtareiksi?

RaijaAnnikki kirjoitti...

Todella ihania ja mielenkiintoisia. Siivous kannattaa.

Funchis kirjoitti...

Toinen toistaan kauniimpia ! Suosikkia ei pysty valitsemaan, kaikki on.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanuuksia kerrassaan. Vaikea valita suosikkia.