torstai 15. elokuuta 2013

Huussitaidetta

Manumiina harrastaa taidetta. Matkoilla Manumiina käy taidemuseoissa. Viimeksi kevään Espanjan matkan kohokohtia olivat vierailut Madridissa Pradon ja Reina Sofian taidemuseoissa.
 
Valitettavasti Manumiinan taideostoksia rajaa jatkuvasti huonona pysyvä taloudellinen tilanne. Mutta kyllä pienelläkin rahalla voi hankkia taidetta kotiinsa tai tässä tapauksessa mökilleen.
 
Manumiina kerää nimittäin huussitaidetta.
 
 
Tällä hetkellä  Manumiinan huussitaidekokoelma käsittää 46 pientä puista Tytti-taulua. Taidehankinnat on tehty pääosin kirppiksiltä, osa saatu lahjoituksina ja osa vaihdossa toisen taidekeräilijän kanssa. Maksimihinta yhdestä taulusta on ollut 2,50. Suurin osa on maksanut euron tai 50 senttiä.
 
 
Manumiina pitää eniten niistä tauluista, joissa on pieni runonpätkä, loru tai ajatelma. Kokoelman helmen muodostavat taulut, joissa on säkeitä Eino Leinon runoista.
  
 
Mökillä on käynyt kerran varkaita. Varkaat veivät varastosta työkaluja, mutta onneksi eivät hoksanneet Manumiinan taideaarteita :) 
 
Liity sinäkin meidän huussitaidekeräilijöiden kasvavaan joukkoon!
 
 


4 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Onpa ihanan näköinen huussin seinä. Paljonpa olet noita tauluja löytänyt!

RaijaAnnikki kirjoitti...

Hauskoja tauluja ja pitäähän huusissakin mukavaa olla.

Kirsti kirjoitti...

Minä vaan ihmettelen, että miten niin huussitaidetta?
Tai sitten niin, että sisustaa huussin oikein sisustamalla.
Tämä tulos on todella hieno.

Vilimarika kirjoitti...

juu, ei huussin tarvitse olla tylsä ja pelkkä pakollinen koppi. Hienoa, että olet löytänyt oman juttusi, millä huussista saa viihtyisän.