keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Omat ATC-korttini Ullalle

Sain tammikuun kortit Ullalta jo pari viikkoa sitten, mutta omani sain valmiiksi vasta muutama päivä sitten. 

Aiheena tammikuussa on rakennus/rakennukset. Tosi pitkään kesti ennen kuin sain idean millaisen korttisarjan teen. Korttien rinnalla alkoi sitten myös muodostua pieni tarina.


Kurkataan isoäidin valokuva-albumiin...

Isoäidin ja isoisän häämatka alkoi Tukholmasta. Isoäiti halusi esitellä isoisälle kaikki Tukholman tärkeimmät nähtävyydet, sillä hän tunsi kaupungin hyvin. Isoäiti oli näytellyt jonkin aikaa Dramatenissa eli Kuninkaallisessa Draamateatterissa ennen muuttoaan Helsinkiin, jossa hän sitten tapasi isoisän. Nuoresta parista otettiin Tukholmassa yhteiskuva Dramatenin edessä. 

Tukholmasta matka jatkui Gotlantiin, ruusujen saarelle. Molempia kiinnostivat kirkot, sillä isoisä oli ammatiltaan pappi ja isoäitikin oli kokenut uskonnollisen herätyksen isoisän tavattuaan. Visbyn tuomiokirkko oli luonnollisesti yksi tutustumiskohde ja isoäiti pääsi kuvaan isoisän hääriessä kameran takana. 

Matka jatkui Visbystä laivalla Englantiin, jossa isoäiti ja isoisä kävivät mm. Lontoossa. Monta tuntia vierähti kirkoissa, yksi tärkeimmistä tutustumiskohteista oli Westminster Abbey. Isoisä halusi ehdottomasti tulla ikuistetuksi jälkipolville tämän mahtavan kirkon edustalla.

3 kommenttia:

RaijaAnnikki kirjoitti...

On ne vapaana ja laittelen tulemaan. Kiitos vaihdosta.
Tosi upeat kortit.

Ulriikka kirjoitti...

Tässä koko tarina ja upeat kortit,kiitos!

Saila kirjoitti...

Hienot kortit :)