perjantai 12. joulukuuta 2014

ATC-joulukalenteri 12.12.2014

Päivän ihanaa korttia katsellessa voi vain muistella näitä lapsuuden talven riemuja. 

Talvenriemuja

Kiitos Saila kortista!

___

Vettä sataa, ei siis mitään uutta säärintamalla.

 Manumiina Myöhäinen kirjoitteli tänä aamuna joulukortteja ja aikoo saada kortit tänään postiinkin. Kortteja kirjoittaessani mietin,  kuinkahan moni säästää joulukortit. Minulla on joitakin joulukortteja säästössä lapsuudesta asti. Yhteistä elämää miehen kanssa on kohta 40 vuotta ja siltä ajalta olen kerännyt pahvilaatikkoon kaikki joulukortit. 

Kesällä 2012 muuttoa tehdessä mietin, että pitäisi käydä laatikko läpi ja heittää osa pois. Aikomukseksi jäi. Itse asiassa vuosien mittaan on pitänyt siirtyä aina vaan suurempaan laatikkoon. Joulukorttilaatikon lisäksi minulla on varastossa toinen iso laatikko täynnä onnittelukortteja ja matkoilta lähetettyjä kortteja. 

Kerrostalossa varastotila on rajallinen ja minä vaan säilytän vanhoja kortteja! Välillä mietin itsekin, että onkohan tässä mitään järkeä. Jospa tekisin jo nyt uuden vuoden lupauksen ja lupaisin käydä heti alkuvuonna läpi korttivarastoni ja heittää pois ainakin ne rumimmmat "Tiimari-kortit".

3 kommenttia:

Anemone kirjoitti...

Hih, täällä toinen säästäjä :) Minullakin on kortit tallessa 44 vuoden yhteiseltä ja vielä neiti ajoiltakin :) Ja on minulla isän äitipuolen ja veljen peruina myös kortteja :) Olen kyllä joitain ottanut uusio käyttöönkin...
Hamsteri mikä hamsteri :))))
Kivan kortin olet taas saanut.
Me suuntaamme kohti Lapuaa tänään ja huomenna menen Seinäjoelle katsomaan, löytyisikö askartelukaupoista jotain, mitä voisin tarvita :)
Mukavaa viikonloppua !

Saila kirjoitti...

Kiitos <3

Selma kirjoitti...

Taas täällä kurkkimassa kalenteriluukkujanne. Ihania kortteja, todellakin , luukuista aukeilee :)