tiistai 9. joulukuuta 2014

ATC-joulukalenteri 9.12.2014

Jo yhdeksäs joulukalenterikuori avattu, (miten tämä aika menee näin nopeasti!) ja lempeää nostalgiaa huokuvan kortin Saila on tehnyt tälle päivälle.

Lumisotasilla

Kiitos Saila!

___

Lumesta ei kyllä tietoakaan! Harmaata, onneksi ei sada, lämpöä kolme astetta. Eilisen sadepäivän jälkeen oikeastaan ihan mukava keli :)
Luulenpa, että meidän kaikkien mieliä piristäisi valkoisen lumen tuoma lisävalo tähän vuoden pimeimpään aikaan. Valkeat joulut ja hohtavat hanget taitavat täällä eteläisessä Suomessa olla nykyisin harvinaista herkkua.

En muista sään suhteen niin surkean ankeaa joulua kuin viime joulu. Vettä satoi aatonaattona, aattona, joulupäivänä, olisikohan Tapaninpäivänä ollut sateessa vähän taukoa. Perinteiset hautausmaakäynnitkin jäivät väliin, kun kunnon sadevarusteet (sadetakit ja kumisaappaat) olvat mökillä. Ainakin kumisaappaat olisivat olleet tosi tarpeeseen.

Tälle joululle toivomus: ei tarvitse olla lunta, kunhan ei sataisi vettä tai räntää. Jospa vielä saisi pienen auringon pilkahduksen keskipäivän aikoihin, niin voisi olla tosi tyytyväinen :)