maanantai 22. joulukuuta 2014

ATC-joulukalenteri 22.12.2014

Tänään kalenteriluukusta tuli mainio kortti, joka sai heti hymyn huulille :)

Tiedoksi

Kiitos Saila!

___

Menen illalla "elokuviin" katsomaan Pähkinänsärkijä-balettia. Eilen illalla olisi ollut suora livetaltiointi Moskovan Bolshoi-teatterista, mutta siihen en enää onnistunut saamaan lippua. Kelpaa minulle uusintaesityskin.

Olen nähnyt lasteni kanssa Kansallisoopperassa Pähkinänsärkijän kaksi kertaa ja kerran olen nauttinut esityksestä Tallinnan Estonia-teatterissa.

Estonian Pähkinänsärkijään liittyy hauska muisto. Olimme varanneet matkatoimistosta ystäväpariskunnan kanssa Tallinnaan pakettimatkan, johon sisältyi myös liput balettiin. 

Jo heti teatteriin saavuttuamme ihmettelimme naisten poikkeuksellisen hienoa pukeutumista. Ihmetys lisääntyi, kun saimme samppanjalasit käteemme. Sitten meille selvisi, että olemme jonkun virolaisen yrityksen juhlassa ns. ylimääräisinä. Siis me neljä suomalaista!  Pikaneuvottelun jälkeen päätimme, että soluttautumalla kutsuvieraiden joukkoon herätämme vähiten huomiota. Kukaan ei kysellyt meiltä mitään tai ihmetellyt läsnäoloamme. Niin hyvin esiinnyimme kutsuttuina vieraina. Nautimme loistavan balettiesityksen lisäksi runsaan buffetpöydän antimista ja väliaikakahvista konjakin kera.

 En lähtenyt matkatoimistosta jälkeenpäin kyselemään selitystä. Tämä oli muutenkin sitä aikaa, kun aina Tallinnan matkoilla sattui ja tapahtui, mm. ylibuukatussa hotellissa kysyttiin, suostummeko kahden normihuoneen sijasta majoittumaan sviittiin. Suostuimme.

Mites minä nyt eksyin kirjoittamaan Tallinnan matkojen muistoista? Pähkinänsärkijästähän piti kirjoittaa.

Odotukseni illan suhteen ovat korkealla!


2 kommenttia:

Selma kirjoitti...

Ihania ja mukavia kortteja avautuu näistä teidän joulukalentereista. Mulla on nyt korttihommat taas tauolla, saa nähdä koska innostun - ehkä taas talvenpäälle. Onneksi voin katsella teidän ahkerien kortteilijoiden aikaansaannoksia. Kiitos kommenteistasi sukkakalenteriin. Se on hauska mutta aikaavieväkin muiden joulujuttujen ohessa.
Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta toivotan :)

Saila kirjoitti...

Kiitos <3

Mukavaa iltaa!